Mengenai 1Malaysia Maya

Menyedari kepentingan dunia Maya dan ICT kepada semua, maka 1Malaysia Maya ini merupakan suatu projek kerjasama oleh Rakyat Malaysia untuk Rakyat Malaysia. Menyahut cabaran dunia dan pemimpinnya, kita sebahagian kecil dari Malaysia ini menyusun strategi dan langkah kecil agar tidak tersisih daripada arus kemajuan dunia.

Kami mahu bergerak seiring sebagai satu bangsa, yakni Bangsa Malaysia yang berfikir dan bertindak (walaupun peranan kecil sekali mana pun) ke arah mencapai matlamat yang sama iaitu membina sebuah Negara yang lebih maju, selamat, aman dan makmur serta mampu bersaing dengan masyarakat lain di dunia.

Buat masa ini secara khususnya, 1Malaysia Maya ini ditujukan khas untuk menyediakan ruang bagi Rakyat Malaysia mengeksplorasi kemudahan Maya dan ICT yang tersedia di zaman ini.

Testimonials

  • Cras eleifend urna tortor. Proin lacinia nunc sit amet nunc sollicitudin id cursus risus varius. Sed eget lorem ut enim molestie porta. Nullam at leo raesent vel sapien in magna iaculis venenatis sed at orciEddy White, Tempi ltd.
  • Aliquam ac nibh massa, sit amet euismod massa. Donec id eleifend tellus. Donec vel felis eu sapien pulvinar condimentum eu non nisi uis bibendum ullamcorper sapien, quis iaculis sapien ultricies id. Bill Russel, White co.
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed non nisl quis metus lobortis convallis vitae non massa. Duis bibendum ed non nisl quis metus lobortis convallis vitae non massa ullamcorper sapienRick Smith, Lorem ipsum corp.